sâmbătă, 29 septembrie 2012

PESTI


Pestii, guvernati de Neptun si Pluto, este bine sa foloseasca:
Brandusa de toamna - un minunat remediu in guta, dar si un tonic excelent, mai mult, util in combaterea cancerului. Bulbul are si actiune diuretica.
Zmeurul – este cunoscut prin efectele tonifiante si vitaminizante ale fructelor, dar si frunzelor (cu continut foarte mare de vitamina C).
Digitala – este un remediu in afectiunile cardiace.
Musetel – este pentru stralucire, pofta de viata

Ylang-Ylang - este pentru senzualitate

Nuferii - sunt ideali pentru romanticii si spiritualii Pesti. Aceste flori nobile, care arata ca niste adevarate bijuterii, ii vor ajuta sa-si stimuleze senzualitatea si energiile sexuale.


Alte flori care le „vorbesc” sunt irisii, cameliile si iasomia.


Pestii pot pune in apa de baie, seara, putin ulei de musetel, pentru a se reconecta la cele mai adanci sentimente si emotii. Esenta de Ylang-Ylang stropita in jurul patului si pe lenjerie va asigura o noapte plina de pasiune. De asemenea, produsele de baie pe baza de musetel descatuseaza trairile si relaxeaza corpul. Pentru a simti curajul si nevoia de a continua drumul spiritual, care e atat de unic la Pesti, ei trebuie sa se inconjoare in casa de nuferi.


Pestii sunt persoane romantice, emotive si deosebit de afectuoase. Cu pestele ca semn al zodiei lor, nu este de mirare ca agreeaza plantele iubitoare de apa, cum ar fi bambusul sau narcisele. Dacă doriti sa le atingeti latura romantica, un cadou intotdeauna bine venit este un buchet de trandafiri. Nu conteaza numarul trandafirilor, dar alegeti culori delicate si aveti grija la detalii invelind buchetul intr-un ambalaj elegant si sofisticat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu